Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/src/Components/Lang.php on line 69

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/src/Components/Lang.php on line 74

Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/src/Components/Lang.php on line 74
Інструкції та поради, вхідні тренувальні тести для успішного навчання на платформі ТЕСТОРІУМ. Тренувальний (вхідний) тест: Перевірте, чи знаєте Ви Закон України “Про запобігання корупції” | Testorium
Тренувальний (вхідний) тест: Перевірте, чи знаєте Ви Закон України “Про запобігання корупції”
Anonymous user

Інструкції та поради, вхідні тренувальні тести для успішного навчання на платформі ТЕСТОРІУМ. Тренувальний (вхідний) тест: Перевірте, чи знаєте Ви Закон України “Про запобігання корупції”

  • Test purpose: Training test
  • Author: Баришніков В. М.
  • Description: ТЕСТ ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, які зазначені в підпункт "а" пункту 2 частини першої статті 3 “Суб’єкти, на яких поширюється дія цього Закону” Закону України “Про запобігання корупції”. Такі посадові особи юридичних осіб публічного права є особами, які для цілей Закону прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (таких, як державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування). Тест містить тільки ті тестові завдання, які відносяться до положень законодавства у сфері запобігання корупції, які поширються на посадових осіб юридичних осіб публічного права повністю, або частково. Тест, крім контрольної функції, має також навчальне призначення, тому його можна проходити необмежену кількість разів.
  • Testcases quantity: 26

Not enought rights. Try to sign in.


Sign in Registration